Wednesday, 27 April 2011

5 bulan.....

assalamualaikum.....

 pejam celik pejam celik tetau je aku dh tibe hari last kat klang nie... rase cm bru smlm aku dtg klang untuk praktikal ngan kwn aku... tp s0k dh nak blek j0h0r dh....

rumah kwn aku dh jd mcm umah aku sndri.... family dia baek... mama mmg sp0rting wlpn a little bit kuat membebel... hahahaha.... s0ry mama.. knl ngan mama sesuatu yg sgt2 berhrga... thanks mama bsuhkn bju.. n mskkn untuk sye... hari2 blek da ade mknan.. mane tak nyer sye makin gem0k. hahahaha...... pluss.. thanks teach me jd rajin mengemas umah (kalau umah aku mls gile.. ade habuk pun tgk jep. hahaha.. dasat gile aku jd ank dara).......

thanks t0 ayah... sbb bwkkn lauk blek nk bg mama msk.. hehehehe.. wlpn ayh jrng ade kat umah (sbb bkrja) tp tak pe... ade sesuatu yg sye take dr ayh. hahahaha.... tgk ayah aku belajar yg aku kne carik suami yg biar miskin tp make sure dier rajin bekerja.. =) nie tak.. ade sesetengahnyer dh la miskin.. mls lak tuh.. cm ne ek? haish! ha! pasal ayh la aku dh knl ikan sisa nabi. hehehehe.. sedap gak... tp mkn sblh jep.. mklumlah ikan sisa nabi.. hehehehe tak lupe jgk ikan tulang plastik (bak kate awin). ikan ape ntah tuh. hahaha

thanks t0 abg eddie n kak zetty...
wlpn aku tak rapat sgt ngan abg eddie(malu la sbb bukan muhrim) tp thanks sbb bt0lkn pintu kete kancil yg aku r0sakkn. hahahahhaa.... pluss blnje mkn kat lady finger f0r the last 0ne... hehehehee kak zetty... sr0n0k sgt2 dpt knl ngan akak.. thanks slame nie ade blnje mkn kat lavender... secret recipies... haagen dazs.... big apple... wayang.. kar0ke... hehehe... tumpang umah kak zetty semate nk tgk maharaja lawak.... thanks sgt2!

thanks t0 abg epul n kak ana...
same cm abg eddie.. tak rapat sgt..... tp thanks au blnje durian... mmg tgh kempunan nk mkn durian... bwk lagi tr0s aku bntai 2 bjik durian.hahahaha.... kak ana... mmg sp0rting... engat kn mcm bese2.. tp upenyer klaka.. mmg best dpt knl wlpn last mnit. hehehehe... sr0n0k... thanks sgt2 jgk!

thanks t0 abg wan n kak ninie...
abg wan nie bleyh msuk cket sbb dier kwn abg aku merangkap abg ipar kwn aku nie... jd bese la.. 0rg mu0 kne la jmpe 0rg mu0 bru leyh layan. hahahahha.... thanks abg wan blnje mkn seaf0od kat klang(tmpt tak sure)..heeee... kak ninie... anda mmg superb.. hehehe.. bleyh msuk.,. sr0n0k sgt berb0rak.. best! akn ku pegang sume nasihat yg ade 0ke? hehehhee.... jmpe kat mu0 nnt.. =D

thanks t0 erman....
hurm... adek llki awin? 0wh ya.. thanks sbb bg pnjm bilik untuk tid0 beberape mlm.. kerane anda tid0 lu0 rite? hehehe.... thanks belikn air batu n sbgai nyer.. heheheh... =)

t0 elwin bt jumali...
thanks a l0t my friends... sbb izinkn aku stay umah k0.,.. stu tempat kje ngan k0... thanks c0z tak malu kwn ngan aku yg ala2 kmpng nie.. hahahaha... 2 thun win aku tak ja0h ngan k0.. mesti aku akn lg rindu... aku ske dpt jd kwn k0... wlpn k0 agak kasar bhse tp aku tak kesah sbb tuh adlh k0.. yg aku selesa ngan k0 ialah k0 mmg msuk same 0tak ngan aku... peramah... baek.. memahami... =) bnyk yg baek dr yg buruk... aku tak ksh psl kekurangan k0 sbb aku pndang kebaikan k0.. thanks bnyk2... dr umah asrma same2 buat jht ke umah sewa pun same gak dan hinggalah ke umah k0 sndri... =D thanks win... thanks sgt2... k0 sahabat aku...

thanks sume... insyaAllah ade mse akn aku dtg semule.. sbb tuh dh jd tempat permainan aku... hehehe...
sem0ga sht sejhtra slalu... iman n umairah jge lekl0k.. aunty dh ja0h la... tak dpt nk maen2 ngan k0rang.. nnt dtg umah nenek kalau aunty ade dtg keyh? hehehhehee

0ke.... nie bende yg maybe aku akn rindu... kancil awin,syarikat almukminin,pc lembap aku,telep0n tmpt aku bergayut,meja aku,patry tmpat aku slalu tid0,jln dr meru ke sijangkang,klang cntral,ktm klang,kl cntral,bus citilyner,klang prade,big apple,green b0x,jusc0 bukit tgi,ess0,shell,asia cafe,tak0 ta0,secret recipies,lavender,p0pular,wayang,war0ng ayh tel0k,umah kak zetty,m0rib,sunset,perwira,lady finger,balai p0lis bukit tgi,umah mama,n mcm2 lg. hehehehe....bnyk gile... huuuuuuu...

k.lah... nnt jmpe lg.. mate dh berat semcm dh nie
hahahahhahahaa... t.cre sume... mmmuuuaaahhh!!! l0ve u!

No comments:

Post a Comment